Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

marți, 21 decembrie 2010

PROFETIILE OAMENILOR DE STIINTA PENTRU 2011 !!!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.



Un colectiv de 41 de specialisti din mai multe domenii ale stiintei si sociologiei, precum si experti cu capacitati cognitive si paranormale dezvoltate au elaborat un set de predictii stiintifice pentru anul 2011. Acestia au dorit ca specifice ca nu este vorba despre predictii de tip Nostradamus, ori Vanga, ci de calcule probabilistice complexe, dar si bazate pe experienta acestora, acumulata in ani de cercetare, dar si cunoastere si studiu temeinic. O mare parte dintre acestia sunt profesori universitari la institute cu renume in domeniul cercetarii, dupa cum anunta revista online The Globe, care citeaza un articol publicat de USA Today. Iata aceste predictii:

- Se va pastra un trend crescator al cutremurelor de pamant, o stare inceputa in 2010. Seismele vor fi mai dese si de magnitudini din ce in ce mai mari, cu un maxim in 2012. Situatia se datoreaza unor alinieri de astre ceresti care maresc forta de atractie gravitationala a complexului Luna – Soare.

- Eruptiile vulcanice vor fi de o intensitate crescuta, cu o probabilitate destul de mare a unor mega-eruptii in Islanda si in Thailanda. Este foarte posibil ca sa explodeze, la prorpiu, “Centura de Foc” a Pacificului… Acelasi motiv precum cel enuntat anterior.

- Calota glaciara Artica si Antartica se va topi intr-un ritm accelerat, ceea ce va conduce la cresterea cu aproape un metru a oceanului planetar, cu probabilitatea ca in 2012 aceasta cota sa depaseasca 3-4 metri. Ceea ce va face ca multe din plajele lumii sa fie inundate.

- Se va inregistra o scadere, in continuare, a vitezei de rotatie a masei centrale terestre, in tendinta de egalizare a vitezelor de rotatie de la suprafata scoartei cu cea de la exteriorul miezului magnetic terestru.

- Din motivul amintit anterior vor aparea numeroase disfunctionalitati ale campului electromagnetic si o tentinta accentuata de inversare a polilor magnetici terestri. De asemenea, vor exista numeroase zone in emisfera sudica in care se va inregistra o polaritate pozitiva in loc de negativa, asemanatoare emisferei boreale.

- Frecventa de rezonanta Scumann va fi in crestere, iar in 2011 spre finele anului se va inregistra o accelerare cu inca 10-15 %, ceea ce va face sa para ca ziua are 12 ore, in loc de 16 perceptibile (cum este acum), in loc de 24 de ore – fapt care s-a modificat incepand cu 1986, iar din 1998 din ce in ce mai accelerat. Este motivul pentru care multora li se pare ca timpul trece mult mai repede si ca in intervalul 1990-1998 anii au trecut cu mult mai greu decat acum. Ca atare, in 2011 ni se va parea ca timpul trece de doua ori mai repede ca in 1986, de pilda, un an de atunci – ca perceptie – va fi egal cu doi ani in 2011, la 25 de ani de la inregistrarea fenomenului.

- Activitatea solara va creste foarte mult, fiind ultimul an de maximum, ceea ce va inteti furtunile solare, exploziile, dar si activitatea celebrelor “pete”. Campul electromagnetic terestru fa fi agresat in continuare, iar prin “fisurile” ce se inregistreaza mai ales in emisfera sudica vor exista scurgeri catre suprafata planetei. Pe langa penele de curent frecvente, omenirea va inregistra o “dezorientare” manifestata accentuat prin dureri de cap, dezechilibre gravitationale marcate prin ameteli acute, greturi. Animalele vor inregistra anomalii in traseele de migratie etc.

- In emisfera sudica se va constata ca s-a marit “gaura” din Centura Van Alen, cea care protejeaza pamantul de radiatiile cosmice. Va fi ingrijorator faptul ca se va constata ca pe o suprafata din ce in ce mai mare, radiatiile cosmice patrund catre oceanul planetar, ceea ce va duce la o crestere a temperaturii, dar si depopularea larga a acestor zone (pesti morti, decese inregistrate subit la bordul navelor etc.)

- O mare parte din oameni vor incepe, datorita schimbarilor gravitationale, de poli, de radiatii cosmice, dar si cele electromagnetice sa evolueze pe plan “paranormal” Din ce in ce mai multi isi vor descoperi capacitati extrasenzoriale, psihocinetice, puternic magnetice etc. Aceste cazuri vor fi foarte des prezentate de mass-media, incat vor ajunge “la ordinea zilei”. Va creste procentul de vindecatori pe baza de bioenergii, iar la finele lui 2011 se va lua in considerare de catre comunitatea internationala aceasta forma de medicina alternativa (neconventionala) si se va propune un plan pentru cercetarea temeinica a acestor fenomene, in asa fel incat spitalele sa aiba pe landa medicii traditionali si personal calificat in energii bio, in medicina naturista etc. In 2012 se va propune ca la facultatile de medicina sa se studieze aceste materii, iar absolventii sa fie triati pe baza abilitatilor parapsihologice. Cei care nu vor avea aceste capacitati se vor ocupa mai departe de “mecanica” medicinei traditionale (chirurgii, ortopedii inlocuiri de vase de sange, transplanturi, celule susa, stem etc.).

- Pe plan medical se vom asista la descoperiri exceptionale, ca niciodata pana acum, leacul impotriva unor forme de cancer va face ca aceasta maladie sa nu mai fie privita ca una mortala decat intr-o mai mica proportie, chiar si-n fazele terminale. Vor fi descoperite diverse medicamente, in special pe baza de plante care vor face vindecari miraculoase. De asemenea vor fi evolutii substantiale in domeniul diagnosticului. Vor exista scanere mobile si aparate de analiza individuale, cu minielectrozi, in asa fel incat sa se poata afla instantaneu despre boala unui pacient, dar si despre evolutia in timp, putandu-se face predictii.

- Va fi descoperita o substanta foarte fina, eterica, formata din asa zise “micro-celule” (de mii de ori mai fine decat celulele obisnuite, invizibile cu aparate de masura conventionale gen microscop, dar vizibile in spectre de frecvente) care “leaga” celulele obisnuite intre ele, tot ceea ce este viu. Se va descoperi ca este “legata” in organisme si “libera” in ceea ce inconjoara organismele, inclusiv in aer. Aceste microcelule energetice vor fi ceea ce hindusii numeau phrana, iar energia “legata” in organism va fi asemanatoare “corpului eteric”. De aici, o intrega revolutie in medicina.

- In cercetare se va descoperi o gena responsabila cu procesul de incetinire a imbatranirii, controlabila din punct de vedere medicamentos, care va face ca durata medie de viata a oamenilor sa creasca in scurt timp la 100 de ani sau chiar si peste.

- Din punct de vedere al particulelor, in 2011 va fi descoperit bosonul Higgs, se va afla ca exista o multitudine de universuri paralele, ca viata nu este decat o proiectie si o tranzitie tridimensionala, intr-o unitate formata din 11 dimensiuni (10 + timpul), dintre care 3 + T sunt cele terestre, ale universului pe care ne face sa credem ca-l cunoastem. Faptul ca se va afla ca exista viata dupa moarte, conform unor oameni de stiinta va creste rata sinuciderilor, in schimb, va opri declansarea unor conflicte armate majore.

- Cei ce conduc lumea vor lucra din 2011 la vedere catre un guvern mondial, catre o unitate bancara unica, electronica, inregistrabila si manipulabila prin cipuri aflate la purtator.

- Economiile europene vor continua sa se prabuseasca una cate una, ceea ce va atrage si pe plan mondial o adancire a crizei. Numarul somerilor va creste ingrijorator, catre 36% din forta de munca cu posibilitatea de a fi ocupata.

- Se vor dezvolta domenii de activitate in care persoanele vor munci de acasa. Mediul online va fi unul din ele, cel mai dezvoltat. Spre sfarsitul lui 2011 se va constata ca nu este suficient ca Internetul sa fie asa cum il stim, ci va fi doar o parte dintr-un alt sistem, alt ansamblu. Faptul va duce la dezvoltarea tehnologiei care va fi integral implementata online. Google va continua sa fie colosul mondial in domeniu, adeptii teoriei conspiratiei vor dezvalui ca acest gigant a fost dezvoltat de forte oculte pentru a stapani Internetul, pentru a supraveghea omenirea atat la computer, cat si pe strada (StreetView), ca se va ocupa de sanatatea populatiei prin programul supradezvoltat Google Body, Google TV va domina piata de informatie media etc. Practic Google isi va dezvolta cate un sector din care va coordona viata “celulara” a fiecarui individ in parte.

- In 2011 se va propune primul plan de salvare a omenirii si se va ajunge la concluzia ca banii “fizici” nu mai pot face fata. Ei vor fi inlocuiti, incepand cu 2012, cu B.U. (Bank Unit), care va fi o moneda unica electronica universala. Omenirea va fi din ce in ce mai mult o massa amorfa. Va incepe sa nu mai existe personalitate, individ, toti vor face ce li se va impune, fara sa protesteze, convinsi ca urmeaza un plan global de salvare.

- Noua generatie va fi ca hipnotizata, vor apara noi droguri, noi modalitati de inrobire pe baza de sex si muzica, entertainment in general, iar din 2011 vom constata atat o “indobitocire” a noii generatii, cat si o lipsa de reactie. “Creierele” noii generatii vor incepe sa fie inregimentate de marile concerne, vor lucra la asa zisul plan de salvare mondiala, ce va fi impus de SUA si Marea Britanie, cu sprijinul ONU, a Bancii Mondiale si a FMI.

- Nu va incepe niciun razboi mondial in 2011, ci se vor concentra energiile statelor puternice pentru impartirea zonelor de influenta ale planetei, existand numeroase amenintari, dar neconcretizate. Obama isi va pierde din popularitate, multi americani isi vor da seama ca el este doar p “papusa” pusa acolo de bancherii care conduce lumea. Africa va fi tinta reglarilor de forte intre China si SUA, mai mult decat zona araba, decat Coreea, sau asa numitul conflict Israel – Iran. Daca va incepe un razboi de forta acesta va fi mult mai probabil in 2012, in urma esecului de a reimparti lumea si de a atenua criza globala.

- Va fi anuntata descoperirea unei noi arme, foarte puternice, de natura psihologica, ce va putea controla fiecare individ, sau comunitati de indivizi de la distanta, prin intermediul unor forme de unde ce nu au mai fost folosite pana acum in acest scop.

- Populatia va ajunge la 7 miliarde de indivizi si pentru prima data se va spune public despre necesitatea opririi acestei rate de inmultire si de existenta a unui program de scadere treptata a populatiei.

- Din punct de vedere religios, Biserica Catolica va fi in continuare in dificultate, prin discreditarea ei continua de cei ce doresc o singura religie New Age. Vor aparea scandaluri legate de preoti corupti, de legaturi cu grupari mafiote, de homosexualitate, de pedofilie. Fortele implicate vor conduce in asa fel ostilitatile anti-religioase incat sa para ca se va implini profetia lui Malachia si ca Benedict este ultimul Papa inainte de “marea unificare” religioasa. Vor aparea numeroase zvonuri ce-l vor plasa ba pe Obama, ba pe Putin ca fiind Anticristul, dar nu pe Ahmadinejad, sau pe Mubarak. Omenirea va fi condusa de catre forte oculte sa creada ca se indreapta spre un inevitabil Armaghedon, dar fara Mesia, pentru ca sa poata sa apara un “salvator universal”, cel care va pune in aplicare planul unic de salvare planetara, dar la care se vor opune musulmanii, hindusii si budistii.

- Va incepe sa fie conceput un program avansat pentru energii neconventionale, pentru dezvoltarea celor solare, eoliene, pentru aparitia mijloacelor de transport bazate pe forme de conbustibili altii decat cei fosili. De asemenea, inmagazinarea energiilor de orice fel vor cunoaste un puternic avant.

- Se va descoperi ca energia in stare pura poate fi manipulata cu ajutorul gandului si ca microcurentii din creierul uman pot actiona ca niste “trepte de viteza” ce pot multiplica energii foarte puternice. Acestea insa se vor dezvolta dupa 2012.


Sursa:Preluat de pe agentia.org


Incredibil! Pe Gliese 581g, sora geamana a Pamantului, cresc plante negre?!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.



O ipoteza de necrezut anima lumea astronomilor. Se pare ca pe o planeta recent descoperita si asemanatoare cu Pamantul ar exista conditii pentru viata extraterestra. Din cauza luminii slabe, insa, plantele ar fi negre pe suprafata sa.
Recent, Gliese 581g a devenit un punct central pentru cercetatori, dupa ce s-a descoperit ca orbita sa este aproape circulara, in jurul unei pitice rosii (un tip de stea foarte raspandit in Univers si care are masa mult mai mica decat a Soarelui), la o distanta optima pentru ca temperatura sa permita existenta apei in stare lichida, pe suprafata planetei. Pitica rosie, insa, emite doar 1% din cantitatea de lumina pe care o emite Soarele.
in aceasta cauza, se pare, plantele ar fi negre, spune Nancy Kiang, specialist la Institutul Goddard al NASA din New York, scrie Scientific American.

Ziua - arsita ingrozitoare, noaptea - ger extrem

Calculele preliminare arata si ca pe fata planetei care este intoarsa spre stea, temperaturile ajung la 60 de grade Celsius si lumina este cea asemanantoare cu a unui amurg de pe Terra. In schimb, pe partea cealalta, unde este noapte, ar fi iarna asemanatoare cu a noastra, de la Polul Nord.

Informatiile pe care le au acum specialistii de la Universitatea California, din Santa Cruz, despre Gliese 581g, necesita studii pentru alti 11 ani, ca sa poata fi interpretate corect si rezultatele sa poata fi verificate.

Cu toate acestea, cercetarile preliminare i-au facut pe astronomi sa se pregateasca pentru studierea vietii extraterestre in acest caz, pentru ca ar exista conditii optime pentru asa ceva.

Oamenii de stiinta contruiesc acum modele de cum ar putea arata viata pe exoplanete, bazandu-se pe ce stiu de pe Pamant si de informatiile pe care le-au adunat prin observarea Universului.

Sursa:Preluat de pe protv.ro


marți, 14 decembrie 2010

Pana unde a ajuns lacomia omului: Săracii, ferme de organe pentru bogaţi !

Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.



L-am cunoscut pe Scott Carney in Omi,New York,la o rezidenta internationala pentru scriitori.Lucra la cartea sa,Red Markerts,o cercetare impresionanta,care ii ocupase ultimii 5 ani,pe un subiect cat se poate de sinistru:traficul de organe.In primele 5 seri,la cina,ne-a povestit,fara sa ne scuteasca de amanunte,aventurile sale.Ne descria ,in timp ce mancam,satele indiene in care se agatu zeci de cadavre in copaci,puse la uscat si apoi curatate pentru ca scheletele sa fie vandute facultatilor de Medicina din Vest.

Scott îi cunoştea personal pe capii traficului de organe şi ne spunea, glumind şi nu prea, că oricînd avem nevoie, să apelăm la el şi ne poate obţine un discount. După cîteva zile, l-am rugat să ne mai cruţe şi s-a conformat. A rămas însă în mintea tuturor o întrebare: dacă ai fi la ananghie, ai apela la traficanţi sau ai aştepta cuminte să-ţi vină rîndul pe o listă nesfîrşită? Răspunsul, în majoritatea cazurilor, nu e greu de ghicit şi tocmai de aceea piaţa de organe e din ce în ce mai prosperă.

Cît ai lucrat la această carte şi în ce ţări ai făcut documentarea?

Proiectul se cocea în inconştientul meu de ani de zile. În 2006, cînd făceam un master în antropologie, am participat la un studiu în Madison, Wisconsin, se testau nişte medicamente din aceeaşi familie cu Viagra. M-au închis într-o cameră cu încă 30 de tipi, toţi îndopaţi cu întăritoare de penis. Am descris experienţa într-o revistă şi apoi am uitat de ea. Cîţiva ani mai tîrziu, mi-am găsit un job ca director al unui program pentru liceeni americani care lucrau ca voluntari în India. Unul dintre ei a murit acolo şi era responsabilitatea mea să-i repatriez rămăşiţele. Atunci mi-am dat seama prima oară cît de repede se poate transforma o persoană într-un obiect şi ce preţios poate fi un cadavru. După cîteva luni, după ce am abandonat studiile, m-am mutat în India, în Chennai, unde eram corespondent pentru ediţia online a revistei Wired. A izbucnit atunci un scandal uriaş, cînd s-a aflat că oamenii din zonă, sate întregi, îşi vindeau rinichii şi eu am fost unul dintre primii reporteri care au scris despre asta. M-am gîndit să leg cumva toate aceste experienţe şi să scriu un material mai amplu, aşa că am început să caut şi alte pieţe de organe, în diferite locuri din lume. Pentru că am petrecut mult timp în India, o mare parte din studiu se concentrează pe această ţară, dar a trebuit să călătoresc în Spania, în Cipru şi prin Statele Unite ca să descopăr toate capetele reţelei şi să adun informaţii.

Spune-mi cea mai şocantă poveste peste care ai dat.

Am stat o săptămînă la graniţa Indiei cu Nepal, într-un orăşel numit Ghorakpur, unde am investigat povestea unui fermier ce trecuse de la afacerile cu lapte şi brînză la cele cu sînge. Răpea oameni din gară, îi închidea într-o cameră şi le lua sînge pînă cînd îi aducea la limita pierderii conştienţei. Odată ajunşi în această stare de letargie, oamenilor li se lua sînge în fiecare săptămînă, sînge pe care îl vindea „băncilor” de profil din metropole. Cînd a fost arestat, în 2008, poliţiştii au găsit 17 oameni închişi în grajduri, lîngă vaci. Unii dintre ei au spus că fuseseră ţinuţi în captivitate timp de trei ani de zile. Nu se ştie exact cîţi oameni au murit acolo.

Care sunt preţurile?

Preţuri! Toată lumea vrea să ştie cît costă un organ pe această piaţă. Adevărul e că preţurile nu sunt fixe. Pentru că obţin organele gratis (sau, oricum, cu minime costuri), traficanţii cer cît se poate şi pe parcurs, preţurile cresc, ca la orice altă formă de comerţ. În Filipine, de exemplu, cineva îşi vinde un rinichi unui traficant cu 1000 de dolari, iar traficantul cere mai departe 80 000 de dolari, un profit bunicel, s-ar putea zice. Adevărul e că un organ costă exact atît cît vrea să dea cumpărătorul, dar, desigur, de cele mai multe ori, ultimul cumpărător, cel de la capătul reţelei, cel care chiar are nevoie de organ, e şantajat. Nu există liste cu preţuri fixe.

În ce ţări sunt turiştii în cel mai mare pericol?

Turiştii nu sunt niciodată în pericol. De fapt, ei sunt uneori chiar cumpărătorii. În aproape toate cazurile, săracii sunt cei exploataţi de traficanţi.

Cum au influenţat noile descoperiri în domeniul celulelor stem aceste pieţe?

Celulele stem le dau oamenilor speranţe că în curînd toate bolile vor putea fi vindecate. Ai nevoie de o inimă nouă? Poţi s-o produci în laborator. Problema cu celulele stem (şi toate aceste pretenţii ale medicinei regenerative) e că le aşteptăm de zeci de ani, dar încă nu le-am primit cu adevărat. Suntem nişte consumatori care vrem acum aceste piese de rezervă, nu mai avem răbdare să aşteptăm acel viitor utopic în care ne vor fi oricînd disponibile. Antropologul Catherine Waldby mi-a spus că toate discuţiile din jurul medicinei regenerative a crescut cererea de organe, pentru că oamenii vor acum, cît mai repede, tratamentele revoluţionare. Singura opţiune e să-i considerăm pe oameni nişte comodităţi, ca petrolul şi minereurile.

Ce ne poţi spune despre implicarea românilor în această afacere?

Am vorbit în Cipru cu o româncă ce fusese forţată de doctori să-şi vîndă ovulele acolo şi am auzit că clinicile de fertilitate din România sunt destul de agresive în efortul lor de a recruta „donatori”. Presupun că pieţele de organe din România ar fi un subiect bun de investigat.

Aceste afaceri sunt în creştere sau autorităţile se pricep din ce în ce mai bine să le stîrpească?

Problema e că nimeni nu are autoritatea să monitorizeze şi să reglementeze transferurile internaţionale de materiale umane. Guvernele nu vor să cedeze această putere organizaţiilor supra-guvernamentale precum ONU şi traficanţii de organe se pricep să folosească legile unei ţări împotriva legilor alteia. Pieţele de organe sunt, an de an, din ce în ce mai puternice.



Sursa:Preluat de pe think.adevarul.ro

luni, 13 decembrie 2010

Coreea de Nord ameninţă Sudul cu război nuclear

Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


După atacul nord-coreean asupra insulei Yeonpyeong, Coreea de Sud a efectuat exerciţii militare comune cu SUA şi a continuat cu exerciţii de artilerie, în pofida avertismentului Coreii de Nord că aceste manevre vor agrava tensiunea.

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.


Cooperarea americano-sud-coreeană ar putea declanşa un război nuclear în regiune deoarece Sudul a început manevrele militare în contextul persistenţei tensiunii la aproape trei săptămâni după bombarea de către Coreea de Nord a insulei sud-coreene Yeonpyeong, a avertizat luni Phenianul, informează Associated Press, citată de Agerpres.

Manevrele navale efectuate de Sud se vor desfăşura de luni până vineri în 27 de locuri. După atacul nord-coreean asupra insulei Yeonpyeong, Coreea de Sud a efectuat exerciţii militare comune cu SUA şi a continuat cu exerciţii de artilerie, în pofida avertismentului Coreii de Nord că aceste manevre vor agrava tensiunea.

Un comandant al Statului Major sud-coreean a încercat să diminueze semnificaţia exerciţiilor militare din această săptămână, afirmând că ele sunt manevre de rutină şi nu se vor desfăşura în apropierea graniţei maritime disputate de cele două Corei, unde a avut loc atacul luna trecută.

Coreea de Nord a acuzat de asemenea Sudul de colaborare cu SUA şi Japonia pentru a intensifica presiunea asupra Phenianului.

Oficiali sud-coreeni şi americani din domeniul apărării s-au reunit luni la Seul pentru convorbiri privind Coreea de Nord şi alte subiecte ce sunt abordate în mod constant în discuţiile privind domeniul apărării, potrivit Ministerului sud-coreean al Apărării.

'SUA sunt alături de Republica Coreea şi poporul coreean în faţa recentelor provocări nord-coreene', a afirmat adjunctul ministrului american al apărării Michael Schiffer, la deschiderea convorbirilor.



Sursa:Preluat de pe Realitatea.net

duminică, 12 decembrie 2010

WikiLeaks: Vaticanul, sursă de informaţii pentru SUA în regiunile "fierbinţi" ale lumii.




Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Ambasada Statelor Unite pe lângă Sfântul Scaun se arată interesată de contactele acestuia cu Biserica subterană şi Biserica oficială din China. Sfântul Scaun are "excelente surse de informare privind disidenţii, drepturile omului, libertatea religioasă, controlul Guvernului asupra populaţiei", sau în Coreea de Nord, unde "organizaţii caritabile catolice se deplasează cu regularitate", potrivit ambasadei.

Americanii sunt foarte atenţi la vocea Vaticanului şi a canalelor sale oficiale, cum ar fi comunitatea Sant'Egidio, în Orientul Mijlociu, inclusiv Iran, în China, Cuba sau Republica Democrată Congo, potrivit unor note diplomatice americane publicate vineri de WikiLeaks, informează Mediafax.

Influenţa "diplomaţiei vaticane" este câteodată supraestimată, potrivit acestor telegrame ale Departamentului de Stat publicate vineri de site-ul WikiLeaks şi consultate de Le Monde. Americanii speră deseori ca poziţiile lor să fie sprijinite de Vatican, dar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna.

Ambasada Statelor Unite pe lângă Sfântul Scaun se arată interesată de contactele acestuia cu Biserica subterană şi Biserica oficială din China. Sfântul Scaun are "excelente surse de informare privind disidenţii, drepturile omului, libertatea religioasă, controlul Guvernului asupra populaţiei", sau în Coreea de Nord, unde "organizaţii caritabile catolice se deplasează cu regularitate", potrivit ambasadei.

Diplomaţii americani s-au întâlnit cu o reprezentantă a Bisericii, apropiată de Fidel Castro, pentru a se interesa de starea de sănătate a fostului lider cubanez, făcând următoarele comentarii: "Ea pare să se bucure de acces liber la el, dar se pare că şi el are o mare influenţă asupra ei".

Poziţia Vaticanului privind aderarea Turciei la Uniunea Europeană (UE), susţinută de Statele Unite, reprezintă o preocupare în notele diplomatice. În condiţiile în care în 2004 cardinalul Ratzinger, viitor Papă Benedict al XVI-lea, s-a arătat foarte reticent, Vaticanul a amintit americanilor că prelatul se exprima "cu titlu personal" şi că poziţia oficială a Sfântului Scaun era favorabilă acestei aderări.

În 2002, în timpul celei de-a doua Intifada, americanii au cerut Vaticanului să i se adreseze lui Yasser Arafat, preşedintele Autorităţii Palestiniene, pentru ca acesta să "oprească violenţele".

Vaticanul s-a opus ferm intervenţiei militare în Irak în 2003, iar telegramele arată îngrijorarea americanilor provocată de aceste rezerve în aprilie 2007.

Americanii şi-au exprimat regretele că Sfântul Scaun nu foloseşte mai mult avantajele "bunelor sale relaţii cu Iranul", în legătură cu Liban sau dosarul nuclear iranian.

Sfântul Scaun le-a cerut americanilor să păstreze relaţiile cu Siria şi Iran. În 2008, ambasadorul american la Roma l-a convins pe Benedict al XVI-lea să nu îl primească pe preşedintele Mahmoud Ahmadinejad, care solicitase o audienţă.

Potrivit notelor divulgate de WikiLeaks, diplomaţii salută acţiunea comunităţii Sant'Egidio, implicată în rezolvarea de conflicte şi dialog interreligios, membrii săi putând fi "surse bune de informaţie".

În 2001, diplomaţii americani au afirmat că ambasada i-a cerut comunităţii Sant'Egidio să se implice mai mult în discuţiile legate de Kivu, regiune marcată de război din Republica Democrată Congo. Vaticanul a solicitat intensificarea presiunilor americane şi britanice pentru a obţine retragerea trupelor ugandeze şi rwandeze din Kivu.

vineri, 10 decembrie 2010

Sistemul de valori uman si naufragiul acestuia..


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!

*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.



Valorile umane au fost din totdeauna factorul care a impins civilizatia umana sa avanseze si sa atinga nivele de civilizare la care,la inceput,doar se visa.De-a lungul istoriei,stalpii care au sustinut idealurile si aspiratiile rasei umane spre progres au fost religia,arta,stiinta sau literatura , toate acestea devenind fundatia a doua mari temple ale eticii umane: educatia si moralitatea.
Unul dintre cele mai de marca realizari,sau putem spune chiar inventii, ale inteligentei speciei noastre,este fara indoiala creearea principiului"democratiei".Din momentul cand Platon a folosit pentru prima data acest termen in antichitate,si pana in zilele noastre cand aceasta forma politica de guvernamant este aplicata fara retinere,democratia a suferit destule si foarte multe transformari.Sa intram acum in amanuntele istoricesti ale transhumantei acestui principiu,ar fi fara folos.Ceea ce vreau insa sa remarc este stadiul in care democratie si capitalismul conlucrand,acesti lupi deghizati in oi,au adus omenirea.
Pornind de la faptul ca societatea umana se afla intr-unul din cele mai delicate momente din istorie,nu atat economic,cat politic dar si militar ,imi pot permite sa spun ca toate celelate pe care le voi enumera mai jos,deja nu mai au nici-o importanta,oricat de grave ar fi ele.Dar haideti sa vedem care sunt acestea:

1.Ura fata de religie.

Mania si disgratia maselor care a luat amploare,fata de orice e legat de religia crestina sau credinta.Nimeni nu poate nega existenta unei campanii pornite impotriva Bisericii ca Insitutie ,nu de 1 an sau 2,ci de cateva zeci de ani.Observ insa ca totul a luat o amploare nemaintalnita in ultimii ani,campania culminand cu aparitia celebrei teorii a Codului lui Da Vinci ,teorie care practic ar fi imposibil de demonstrat cu adevarat.Scopul acestei inventii nu este decat distrugerea imaginii lui Iisus Hristos,astfel impingand masele spre un ateism cretin.Aici mai poate fi adaugate recentele multiple articole aparute despre agresiunile sexuale ale pastorilor si parintilor din intraga Europa,asupra copiilor.Aceste fapte nu pot fi negate,insa totul nu duce decat la disgratia maselor fata de D-zeu,omul de rand neputand face diferenta intre greselile Bisericii ca Institutie si puritatea Dumnezeului Divin.

2.Dezinteresul fata de Arta.

Dezinteresul devenit cronic al individului in raport cu arta.Arta a fost si va fi intotdeauna o sursa extraordinara de cultura si frumusete,element care a indulcit mintea si gandirea omului de-a lungul timpului.Acest izvor inepuizabil de bogatie a fost dat uitarii insa ,in ultimii ani locul acestuia fiind luat de dependenta de internet ,a jocurilor video si a pasiunilor fata de moda ,fashion sau alte lucuri materialiste.Aceasta imensa lipsa din viata oamenilor nu va face decat sa le sporeasca acestora vulnerabilitatea spirituala, in fata celor care urmaresc sa transforme populatia umana intr-una vasala ,supusa si ...tacuta in fata Elitei.

3. Distrugerea moralitatii.

Un alt factor care nu face altceva decat sa distruga esenta pura a omului,este distrugerea moralitatii acestuia.Femeia a fost impinsa spre tentatia emanciparii,devenind de cateva decenii simbolul cinematografic al desfraului.Prin intermediul televizorului si a internetului dar si a ziarelor,au fost transmise mesaje discrete si prezentate modele, care in timp au dus la schimbarea mentalitatii feministe.Independenta dar si materialismul feminin,inca nu generalizat, nu a dus decat la cresterea numarului de familii dezmembrate,a divorturilor si a copiilor abandonati.La aceste fenomene s-a adaugat si cresterea materialismului in randul barbatilor sau ignoranta familiei,in favoarea vietii profesionale.Toate acestea nu au dus decat la disparitia "iubirii" si la inlocuirea acesteia cu "motivul sexual".

4. Sexualizarea.

Dupa cum spuneam,Holywood-ul,in ultimele decenii, nu a incercat decat sa sexualizeze principiul "iubirii" promovand modele si principii care sa sustina aceasta tendinta.Efectul acestui curent a dus la fenomenele observate la punctul 3.

5. Drogurile

Fenomenul drogurilor nu a facut decat sa completeze slabiciunile oamenilor deja existente.Consumatorii de droguri sunt tinuti captivi intr-o alta lume,nefiind conectati cu realitatea.Asftel,practic neajutorati,acestia pot fi manevrati ca niste papusi de tentaculele raspandite in intreaga societate existenta,a celor ce ne vor pe toti supusii lor.

Concluzie: Intrebarea care ar mai trebui pusa este:Care este solutie salvarii,solutia iesirii din caderea morala si etica in care a ajuns societatea umana? Este oare Un razboi total si purificator solutia? Daca nu,atunci....?



Sursa: Scris de Mesagerul.

joi, 9 decembrie 2010

Wikileaks si Julian Assange , produsul CIA-ului si a lui George Soros - O diversiune mondiala !!!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!

*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

WikiLeaks
- Site-ul care a postat o serie de asa-zise documente secretizate ,cu privire la adevaratele politici duse de guvernele mondiale ,in subteranele diplomatiei.

Julian Assange - Fondatorul WikiLeaks si principalul raspunzator pentru activitatea site-ului.Este considerat de unii un geniu,de altii doar un hacker care a indraznit sa patrunda ,folosindu-se de anumite relatii,in serverele oficialitatilor americane.

Efectul - Postarea documentelor pe site-ul WikiLeaks a declansat un adevarat scandal diplomatic la nivel mondial,unii politicieni considerand ca va fi nevoie de zeci de ani pentru a reface relatiile internationale care au fost deformate de dezvaluirile aparute.Deasemenea s-a pornit o campanie impotriva lui Julian Assange,ajungandu-se la amenintari cu moartea primite de acesta din partea diplomatiei canadiene.In cele din urma Assange a fost arestat sub acuza de viol.In urma arestarii sale,a inceput sa se contureze o cruciada informatica pornita de hackeri impotriva sistemului.Site-rile MasterCard sau Visa au fost atacate de acestia ,in urma incetarii colaborarii acestora cu siteul WikiLeaks.Astfel s-a oficializat razboiul informatic pornit de comunitatea hackerilor ,in numele "martirului" Julian Assange dar si a libertatii informatice.

Elementele suspecte a intregii povesti: Toti cei care s-au bucurat de aparitia documentelor secrete pe siteul cu pricina,au remarcat totusi un lucru..cel putin de neinteles:Daca scopul postarii acestor informatii a fost de a arata lumii adevaratele intentii ale marilor guverne mondiale,de ce nu exista nici un articol care sa sifoneze si imaginea Israelului? Asta mai ales ca toata lumea este de acord ca statul evreu..nu este tocmai "sfant" ,cel putin din pdv politic.Astfel au aparut speculatii cum ca in spatele intregii povesti s-ar afla chiar sionistii politici,in incercare lor de a ingenunchea guverne intregi.Deasemenea,au existat nemultumiri cu privirea lipsei oricarei informatii in raport cu evenimentele de la 11 septembrie.Atunci au aparut intrebari de genul:Nu cumva se doreste publicarea doar a anumitor informatii ,cele care ar fi in favoare sustinatorilor din umbra a lui Julian Assange si proiectului WikiLeaks?? De altfel , au existat suspiciuni si in privinta modalitatii in care au fost obtinute informatiile postate de acest site.Aceasta intrebare sustine ideea ca Assange este puternic sustinut si promovat in fata,toata aceasta problema care a zdruncinat o lume intreaga,avand un scop bine definit.Totul insa culmineaza cu aparitia teroriei promovate de un cunoscut ziarist american,care sustine ca Julian Assange este finantat chiar de George Soros in persoana,iar CIA-ul fiind principalul sustinator din umbra a site-ului .Astfel ar rezulta ideea ca totul este o piesa de teatru avandu-l ca actor principal pe hacker-ul australian,Julian Assange,iar ca actori secundari ,guvernul american si serviciile secrete care se declara impotriva activitatilor Wikileaks.

Scopul acestei diversiuni: Cei care sustin ideea ca totul este o mascarada,au venit si cu explicatia existentei acesteia.Cei mai multi spun ca se incearca distragerea atentiei presei internationale de la problema nucleara iraniana,anumite voci spunand ca presedintele Obama pregateste un atac asupra statului arab.Lucru care nu este exclus,insa improbabil...
Adevaratul obiectiv a tot ceea ce se intampla avand ca titlu WikiLeaks este,dupa parerea mea,urmatorul:Internetul inca ofera maselor utilizatoare ,o libertatea uriasa.Spun INCA.Daca in viata reala,odata cu trecerea anilor ,libertatile oamenilor au fost ..cel putin comprimate,daca nu taiate,internetul ofera inca o gama extrem de vasta de oportunitati libertiniste.Pornind de la accesul la un volum absolut imens de informatie existent pe serverele globale,pana la posibilitatea de a actiona ilegal,in detrimentul unor companii sau corporatii de anvergura.In scopul lor de inrobire globala si subminare a libertatilor oamenilor,elitele mondiale au cautat un motiv pentru a termina odata pt totdeauna si cu libertatea virtuala.Astfel,s-a apelat la vechea strategie folosita de acestia,si anume PRINCIPIUL HEGELIAN (ipoteza,teza,antiteza). Ce este Principiul Hegelian? Cea mai buna metoda de a va explica este un exemplu: Atentatele de la 11 septembrie.Americanii,dorind sa porneasca un razboi de proportii in Orientul Mijlociu,aveau nevoie de un motiv intemeiat sa faca acest lucru.Asa ca si-au inscenat propriile atenate ,vina pentru acestea fiind data pe extremistii arabi(ipoteza). Dupa evenimentele de la 11 sept,intreaga comunitate internationala a rabufnit ,alaturi de cetatenii americani furiosi,toata lumea dorind un raspuns pe masura impotriva arabilor(acesta este efectul : teza).In urma prabusirii turnurilor gemene si a furiei generalizate,razboiul a venit de la sine.SUA a invadat Iraqul si Afghanistanul,prezenta militara sa pe aceste meleaguri avand si o justificare logica dar si sustinerea internationala-a luat nastere termenul de "terorism"(aceasta este solutia promovata de insasi cei ce au creea problema:americanii-antiteza).
Ei bine ,acelasi lucru se intampla si in cazul scandalului WikiLeaks.In momentul de fata ne aflam in etapa "Tezei",urmand ca oficialitatile si servciciile secrete americane sa vina cu solutia(antiteza) in raport cu problema creata chiar de ei,prin Julian Assange.La toate aceste se adauga si acest razboi declarat al hackerilor,lucru care insa nu va face decat sa le dea apa la moara celor care au orchestrat totul. Astfel,in anii ce vor urma, veti fi martorii elaborarii unui set de restrictii la nivel international in ceea ce priveste libertatea virtuala pe internet.Acest lucru nu va face decat sa duca populatia mondiala si mai aproape de inrobirea totala fata de elitele care conduc lumea.

Sursa: Scris de Mesagerul.

miercuri, 8 decembrie 2010

Banca centrală chineză: În maximum doi ani dolarul se va prăbuşi. Şi SUA, odată cu el !


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Dolarul american rămâne în următoarele 12 luni o investiţie sigură pentru că pieţele globale sunt concentrate pe criza datoriilor suverane din zona euro, dar problemele fiscale ale Statelor Unite sunt mult mai grave decât cele ale Europei, spune un oficial al Băncii centrale chineze, citat de Reuters.
Li Daoki, membru al comisei de politică monetară a Băncii centrale, spune că preţurile obligaţiunilor americane ale SUA şi dolarul vor cădea atunci când situaţia economică a Europei se va stabiliza.“Pentru moment, atenţia pieţelor este în continuare fixată pe Europa, şi în următoarele 6-12 luni nu se va muta asupra Statelor Unite”, a spus oficialul chinez, întrebat fiind despre planurile preşedintelui Obama de a extinde tăierile de taxe pentru toţi cetăţenii americani.“Dar trebuie să fie clar că situaţia fiscală a Statelor Unite este mult mai gravă decât cea din Europa. În unul sau doi ani, atunci când situaţia datoriilor din Europa se va stabiliza, atenţia pieţelor financiare se va muta cu siguranţă asupra Statelor Unite. La acel moment, bondurile de trezorerie americane şi dolarul vor înregistra un declin considerabil”, a adăugat Li.China are o influenţă mare în performanţa activelor în dolari, notează Reuters. Ţara deţine cea mai mare rezervă valutară din lume - 2,64 trilioane dolari - din care se estimează că două treimi sunt în active în dolari, inclusiv bonduri americane.Creşterea economică a Chinei va depăşi 9,5% în 2011 şi va rămâne la peste 9% în următoarea decadă, a spus Li, în cadrul unui forum financiar organizat la Beijing.Evoluţia pe termen lung a Chinei va depinde de continuarea investiţiilor în infrastructură, a spus acesta.“China are un mare potenţial de creştere a cererii interne, şi asta este diferenţa fundamentală între China de acum şi Japonia din 1985”, a adăugat Li.Acesta crede că preţurile mărfurilor, inclusiv preţul petrolului, vor creşte puternic anul viitor.

marți, 7 decembrie 2010

Julian Assange,fondatorul Wikileaks,a fost arestat !!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI



Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Agenti Scotland Yard l-au arestat pe australianul Julian Assange, de 39 de ani, fondatorul celebrului site WikiLeaks. Acuzatiile sunt: "viol, agresiune sexuala si coercitie" asupra a doua femei in Suedia, in vara.

julian assangeFondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestat in Marea Britanie, afirma surse oficiale, citate de Sky News.

Potrivit surselor Sky News, agenti ai Scotland Yard l-au arestat pe australianul in varsta de 39 de ani la ora 9.30 (11.30, ora Romaniei).

Site-ul WikiLeaks se afla la originea dezvaluirii a mii de documente diplomatice americane. Catalogand arestarea drept "o manevra politica", avocatul lui Assange, Mark Stephens, a declarat ca fondatorul WikiLeaks incearca sa afle care sunt acuzatiile precise la adresa lui.

Acuzatiile sunt "viol, agresiune sexuala si coercitie" asupra a doua femei. Doua femei din Suedia sustin ca au fost agresate sexual de Julian Assange cand acesta a vizitat aceasta tara in luna august. Julian Assange neaga acuzatiile.

Dupa ce va fi interogat de politia britanica, Assange va comparea in fata unei instante judiciare care se va pronunta in legatura cu posibilitatea extradarii.

duminică, 5 decembrie 2010

Extremistii musulmani linistesc Qatarul:" N-o sa mai apucati sa organizati World Cup 2022 !"


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.




Statul Qatar nu va mai exista în 2022, pentru a găzdui Campionatul Mondial de Fotbal. Asta ameninţă extremiştii musulmani, prin intermediul internetului. Ei spun că în locul regatului Qatar, va apărea un mare imperiu islamic, ce va mai îngloba Kuveitul şi Arabia Saudită.

În urmă cu două zile, Qatarul a fost desemnat să găzduiască ediţia din 2022 a Campionatului Mondial de Fotbal. Veste a fost primită de localnici cu mare bucurie.

Fericirea a fost însă repede înlocuită de îngrijorare. Fundamentaliştii islamici au anunţat că vor distruge Qatarul, înainte de 2022. Mai exact, micul stat arab va dispărea în 3, 5 sau cel mult 7 ani. În locul său, Al Qaida va forma un mare imperiu condus după legile islamice. Acesta se va întinde de-a lungul Golfului, pe teritoriile stăpânite acum de Arabia Saudită, Kuwait şi Qatar.

Ameninţările au fost postate pe mai multe siteuri islamiste. Autorităţile din Doha nu sunt însă intimidate. Oficialii spun că vor lua toate măsurile necesare pentru a asigura buna desfăşurare a competiţiei din 2022.

Qatarul este cel mai mic stat însărcinat vreodată să organizeze Campionatul Mondial de fotbal. Dar şi unul dintre cele mai bogate, graţie resurselor generoase de ţiţei. Investiţiile necesare pentru eveniment sunt de ordinul miliardelor de dolari. Şi beneficiile sunt însă pe măsură. Campionatul va atrage milioane de vizitatori care vor da un impuls sănătos turismului din zonă.

sâmbătă, 4 decembrie 2010

CATRENELE LUI NOSTRADAMUS- RUSIA VA ATACA ROMANIA IN DEBUTUL WW3



Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.



Dupa ce saptamana trecuta v-am prezentat unul dintre cele mai interesante catrene ale lui Nostradamus(aici), in care este descris inceputul unui razboi de proportii in Orientul Mijlociu, probabil cel de-al Treilea Razboi Mondial,astazi va voi prezenta catrenul in care celebrul profet face referire ,cel mai probabil,la tara noastra.Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci cand aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populatiei nationale dar si globale,va fi unul major.In continuare,catrenul:

Century IV Catren 82



French

Amas s'approche venant d'Esclavonie
L'Olestant vieux cite ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura .

Evident ,expresia d'Esclavonie indica faptul ca este vorba despre Rusia,insa cel mai problematic termen din acest catren,ar fi "Romainie".Termenul "Romanie",care inseamna "Romanii", este considerat de unii ca ar face referire la Italia insasi,catrenul descriind un atac de proportii asupra Italiei.Altii insa au remarcat faptul ca este specificat in finalul catrenului efectul politic si militar pe care il produce acest atac al Rusiei:"Puis la grand flamme estaindre ne scaura"(Astfel,flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite). Acest vers i-a facut pe unii sa-si aduca aminte ca si Romania este un popor latin,DECI cu origini Romane.De altfel,in cazul in care Rusia ar declara razboi Europei occidentale,este mult mai probabil ca Romania sa fie atacata inaintea Italiei,tara noastra aflandu-se in imediata vecinatate a slavonilor.Sa nu uitam tensiunile diplomatice care au luat proportii in ultima perioada intre tara noastra si guvernul de la Moscova,si din cauza bazei americane de la Kogalniceanu,dar si recentul proiect al Scutului Antiracheta.
In plus,observand stilul caracteristic in care Nostradamus si-a criptat catrenele,nu pot trece cu vederea faptul ca simpla scriere a cuvantului "Romainie" se aseamana izbitor cu "Roumanie",asa cum se scrie Romania in franceza,profetul facand astfel discret aluzia la tara noastra.Este adevarat ca in secolul XVI atunci cand Nostradamus si-a scris catrenele,Romania nu exista decat in visele unora.Insa popoarele si numele de natiuni care se regasesc in catrenel lui Nostradamus dar care insa nu existau pe vremea sa,sunt des intalnite.Traducerea catrenului:


Romana

Din Rusia vor navali in masa..
Distrugatorul Antic va ruina acel oras
,
Violenta distrugere "Romanie" va suferi
,
Astfel,flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite
.

Interpretarea corecta(in opinia mea si a altora) a acestui catren este urmatoarea: Dupa ce un razboi de proportii izbucneste in Orientul Mijlociu,Iran impreuna cu aliatele sale arabe atacand Egiptul si Turcia,intreaga omenire se teme de pericolul imens care ameninta securitatea globala.In ciuda negocierilor diplomatice si in urma degenerarii situatiei ,Rusia hotaraste ca acum este momentul potrivit sa atace Occidentul.Astfel,prima victima va fi Romania,tara aflata de nu mult timp in Nato,tara care a gazduit baza ameicana si elemente de scut Anti-Racheta. Dupa atacarea si distrugerea Romaniei,izbucnirea razboiului la scara planetara nu mai poate fi oprita,in ciuda eforturilor diplomatice a unora.
Pentru a citi mai mult despre catrenel lui Nostradamus si Razboi descris de el,intra aici.

Fondatorul WikiLeaks: În documentele ce vor fi publicate există referiri la OZN-uri!



Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Julian Assange spune că documentele diplomaţiei americane conţin referiri la OZN-uri.

"Mulţi ciudaţi ne-au trimis mailuri legate de OZN-uri sau despre cum au descoperit că sunt anti-christul în timp ce erau cu fosta soţie la o petrecere. Totuşi acestea nu satistfăceau două criterii: ca documentele să nu se refere chiar la cei care le trimiteau şi să fie originale. Totuşi, este de notat că în documentele ce urmează să fie publicate există referiri la OZN-uri", a declarat Julian Assange, într-un chat cu cititorii The Guardian.

joi, 2 decembrie 2010

Cine este Julian Assange, matematicianul anarhist din spatele Wikileaks..!?




Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Julian Assange, omul din spatele afacerii Wikileaks este un tânăr australian care a învăţat încă din copilărie să trăiască ca un nomad şi să-şi facă pierdute urmele, între un tată director de teatru în continuă mişcare şi o mamă care, după două divorţuri, a căutat invizibilitatea pentru a nu i se lua copiii, notează Corriere della Sera în ediţia de marţi.

Genial şi neliniştit, Assange devine "hacker", matematician, fizician şi chiar criptograf, din spirit anarhist şi de frondă împotriva tuturor organizaţiilor ierarhice. Julian spune că a învăţat de la Kafka, Koestler şi Soljeniţin că adevărul, creativitatea, iubirea şi compasiunea sunt inevitabil corupte de orice instituţie.

Astfel le combate pe toate şi pentru a demonstra absoluta sa încredere în individ, creează o structură "amatoristă", dar foarte sofisticată, capabilă să culeagă peste tot informaţii şi documente secrete, garantând anonimatul surselor şi fiind capabilă să le răspândească peste tot fără cenzură, datorită folosirii unor site-uri-oglindă şi a cel puţin 20 de servere, răspândite în cele mai îndepărate colţuri ale lumii.

Totul fără a avea un sediu, o structură antreprenorială autentică, sau surse de finanţare stabile. Numai donaţii şi muncă voluntară. De la începutul său, în urmă cu patru ani, fenomenul WikiLeaks.org a suscitat discuţii, dar saltul de calitate de luni - publicarea a circa 92.000 de documente secrete ale Pentagonului referitoare la războiul din Afganistan, cea mai mare scurgere de informaţii din istoria militară americană - obligă la a pune două întrebări.

Prima: este oare misteriosul site, care le dă cuvântul acelor "whistleblowers" - disidenţii interni ai întreprindrilor, organelor guvernamentale, structurilor militare - noul şi cel mai mare impact al Internetului asupra lumii informaţiilor? Asistăm oare la zorii noului "jurnalism ştiinţific" anunţat chiar de Assange? Sau ne aflăm în faţa unei forme de "info-vandalism” aşa cum a denunţat cercetătorul Steven Aftergood, şi el invitat să facă parte din echipa Wikileaks.

Cealaltă întrebare este legată de prima şi priveşte personaluitatea lui Assange: cine este cu adevărat acest misterios bărbat de 39 de ani despre care se ştie foarte puţin, exceptând poveştile aventuroase relatate chiar de el puţinilor jurnalişti care au reuşit să se apropie de el?
Wikileaks, o organizaţie "fără sediu fix" (are adrese în Suedia, Belgia şi Islanda) s-ar putea stabili chiar la Reykjavik, unde a fost aprobată recent o lege foarte permisivă:

cine vrea să publice informaţii secrete, inclusiv cele care privesc securitatea militară a unei ţări, o va putea face de pe site¬uri islandeze fără a risca puneri sub acuzaţie. Un porto franco pentru jurnalismul de investigaţie.
Dar Wikileaks nu este o organizaţie jurnalistică, spun chiar activiştii săi anonimi, ci numai un colector foarte eficient de documente, de material oferit publicului fără medieri.

Assange are idei: Wikileaks vrea să denunţe regimurile opresive ale fostelor republici sovietice, din Asia Centrală, Orientul Mijlociu sau Africa sub-sahariană. Dar de când s-a născut, în 2006, site-ul a publicat mai ales poveşti americane: războiul din Afganistan, Guantanamo, Sarah Palin, Scientologia, pe lângă poveşti de corupţie în Kenya şi un document privind o campanie de asasinate politice în Somalia.

Documentele au deschis desigur noi orizonturi iar Wikileaks a fost premiat de mai multe ori şi a primit donaţii cu care îşi plăteşte cheltuielile. Dar este oare acesta modul corect de a analiza realitatea sau riscă, aşa cum a comentat cu furie ministrul american al apărării, Robert Gates, "să privească lumea printr-un pai", adică fără să a vedea ce se află în amontele şi în avalul documentului pus în reţea?

JULIAN ASSANGE,JUSTITIARUL INTERNETULUI,AR PUTEA FI INCULPAT PENTRU SPIONAJ !


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Autorităţile federale americane anchetează dacă Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a încălcat legislaţia americană prin dezvăluirea a peste 250.000 de note diplomatice, fiind analizată posibilitatea inculpării pentru spionaj, afirmă surse citate de ziarul Washington Post.

Procurorul general din SUA, Eric Holder, a declarat că Departamentul Justiţiei şi Pentagonul efectuează "o investigaţie penală activă".

Alte surse afirmă că FBI anchetează toate persoanele implicate în dezvăluirea acestor documente, de la cei care au oferit notele diplomatice până la membrii WikiLeaks.

Foşti procurori afirmă că inculpările în cazuri care au de-a face cu informaţii clasificate sunt destul de dificile, iar Statele Unite vor trebui să convingă alte ţări să îl predea pe Assange, dat fiind că nu se află pe teritoriul SUA.

Surse citate de Washington Post precizează, sub protecţia anonimatului, că într-adevăr există şanse să fie formulate acuzaţii de spionaj.

Între timp, Ecuadorul şi-a exprimat disponibilitatea de a-i oferi drept de şedere lui Julian Assange. Potrivit BBC News online, Kintto Lucas, adjunctul ministrului ecuadorian de Externe, a declarat că Guvernul de la Quito intenţionează să îl invite pe Assange, de origine australiană, în Ecuador, pentru a-i oferi posibilitatea să vorbească public.

miercuri, 1 decembrie 2010

Dezvăluire NASA: Extratereştrii pot exista, s-au descoperit bacterii care trăiesc în arsenic !!!


Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.


Oamenii de ştiinţă de la NASA vor anunţa joi că au descoperit bacterii care trăiesc în arsenic, un element despre care se credea că este prea toxic pentru a susţine viaţa. Descoperirea remarcabilă susţine ipoteza că viaţa ar putea exista pe alte planete care nu au fosfor în atmosferă, considerat vital pentru începutul vieţii.


Într-o conferinţă de presă programată pentru joi seară, cercetătorii vor dezvălui descoperirea unui microb incredibil într-un lac din California, potrivit The Sun.

Descoperirea remarcabilă susţine ipoteza că viaţa ar putea exista pe alte planete care nu au fosfor în atmosferă, considerat vital pentru începutul vieţii.

Geobiologul Dr. Felisa Wolfe-Simon a făcut descoperirea în timpul a doi ani de cercetare a Lacului Mono, din Parcul Naţional Yosemite, California, care are una dintre cele mai mare concentraţii naturale de arsenic de pe Pământ.

Ea va explica descoperirea alături de alţi cercetători de la NASA, printre care şi ecologistul James Elser, care va vorbi despre posibilitatea de a găsi extratereştri pe alte planete. La conferinţă vor participa şi cercetătorii care caută viaţă pe Marte şi pe luna lui Saturn, Titan.

"Dacă aceste organisme folosesc arsenicul în metabolismul lor, demonstrează că există forme de viaţă despre care nu ştiam nimic", a declarat pentru The Sun. astrobiologul dr. Lewis Dartnell, de la Centrul pentru Ştiinţe Planetare din Londra.

Anunţul este însă dezamăgitor pentru cei care sperau că NASA va anunţa că a găsit viaţă pe alte planete.

NASA a provocat o isterie mondială cu anunţul unei descoperiri majore care va fi făcut mâine, iar oamenii bănuiau că este vorba despre viaţa extraterestră.

Ziarul The Sun a încălcat însă în această dimineaţă embargoul de a difuza ştirea până la anunţul oficial.

Agenţia Spaţială anunţase că va dezvălui o descoperire astrobiologică care va avea un impact asupra căutării vieţii extraterestre. Astrobiologia este studiul originii, evoluţiei şi distribuţiei vieţii în univers.

NASA URMEAZA SA FACA UN NOU ANUNT. ZVONURILE INDICA SPRE SUBIECTUL "VIETII EXTRATERESTRE".


Trimiteti adresa dvs de mail la un_nou_razboi_o_noua_era@yahoo.com si veti fi anuntat atunci cand un nou articol va fi postat pe blog.Fiti la curent cu noutatile blogului!!!
*INDICAT SA VERIFICATI SI "SPAM"
Deasemenea orice comentarii(laude,injuraturi,critici etc) pe marginea a ceea ce gasiti in acest blog, le puteti trimite la aceeasi adresa de mail.

Mergi la: CUPRINSUL BLOGULUI

Viata pe unul din satelitii Saturnului??

NASA ar putea confirma in orele urmatoare descoperirea vietii pe unul din sateltii planetei Saturn, potrivit unor surse din presa stiintifica si blogosfera.

In mediul virtual, speculatiile nu mai contenesc, printre bloggeri, referitor se pare la faptul ca NASA va tine o conferinta de presa in Statele Unite, cu privire la noile lor descoperiri pe un satelit al lui Saturn, scrie publicatia online MaxiSciences.

Bloggerul american Jason Kottke atrage atentia asupra unui comunicat de presa curios al Agentiei Spatiale Americane, care anunta ca NASA va organiza o conferinta de presa, joi, 2 decembrie, pentru a discuta si prezenta constatarile sale in domeniul astrobiologiei, cu impact in cautarea dovezilor de viata extraterestra.

De la aflarea acestei vesti, intreaga comunitate stiintifica se intreba daca nu cumva NASA va anunta ca a descoperit forme de viata extraterestra.

Nu este prima oara cand NASA a tinut cu sufletul la gura rasuflarea unei intregi planete, referitor la o stire bomba.

Jason Kottke a analizat cu atentie CV-ul fiecarui specialist care va participa la conferinta de presa.

Specialistii anuntati de NASA pentru conferinta de presa sunt:

1. Pamela Conrad - autorul principal al unui document din 2009 privind geologia si aparitia vietii pe Marte.

2. Felisa Wolfe-Simon - oceanograf, care a scris pe larg despre arsenic si fotosinteza.

3. Steven Benner - biolog in "Echipa Titan" de la Jet Propulsion Laboratory, specialist in mediile chimiei timpurii pe planete asemanatoare Terrei.

4. James Elser - ecolog implicat intr-un program finantat de NASA, in domeniul exobiologiei.

Evident, acestea sunt doar simple speculatii ale unui blogger, dar ale unuia ce detine cunostiinte solide in domeniul stiintific, mai scrie presa de specialitate.

Agentia Spatiala Americana ar putea anunta cu totul altceva, desigur, dar exista o probabilitate foarte mare ca expertii convocati sa anunte o descoperire importanta din domeniul originii, dezvoltarii si viitorului vietii in Univers.