Al Treilea Razboi Mondial

Al Treilea Razboi Mondial

vineri, 1 aprilie 2011

REVOLTELE DIN ORIENTUL MIJLOCIU AU FOST PREVAZUTE DE SAVANTUL TEOLOG RONALD L. CONTE JR. DOVADA CHIAR PE ACEST BLOG.URMEAZA DECLANSAREA RAZBOIULUI !!


Iata un fragment al articolului postat de mine la data de 26.06.2010 ,despre previziunile savantului teolog Ronald L. Conte Jr despre Cel de-al Terilea Razboi Mondial:"
*
There is war, insurrection, and coups among the Arab/Muslim nations of the Middle East and northern Africa. Extremist leaders fight against more moderate leaders, and the extremists win. If they cannot win by coups and insurrections, then one Arab nation attacks another in outright war.
* The war and the insurrections and coups end within the same year that they began. "
Articolul poate fi vizionat integral aici aici.Sus in stanga puteti vedea data postarii:

Pentru a fi clar pentru toata lumea,traducerea acestui text ar suna cam asa:
"Vor fi razboaie ,rascoale si revolte de-a lungul Lumii Musulmanii a Orientului Mijlociu si a Nordului Africii.Liderii extremisti vor porni lupte impotriva liderilor obisnuiti(gen Mumbarack,Gaddafi etc) iar extremistii vor castiga.Daca nu vor putea sa castige prin lovituri de stat si rascoale scurte,popoarele arabe vor porni intre ele razboaie de durata(gen Libia). Rascoalele,revoltele si razboaiele pornite pe aceasta tema,se vor termina in anul in care vor si incepe(se pare ca e vb de 2011).

Iata asadar o previziune mai mult decat clara despre revoltele din Lumea Musulmana,previziune care a fost facuta cu cativa ani inainte sa aiba loc aceste evenimente.Acum,haideti sa vedem cine este acest Ronald L.Conte Jr:
Ronald L. Conte Jr este absolvent al Universitatii din Boston in Filosofie si Teologie,dupa ce l-a avut ca profesor pe celebrul Peter Kreeft (filosof si scriitor a peste 40 de carti).L. Conte a scris de-a lungul timpului, carti in domenii cum ar fi Teologia Catolica,Escantologie,Numerologia Biblica,Mariologie sau Dogmatica si Moralitatea Teologica.Momentan este moderatorul a unui site Catolic dar si lucreaza la traducerea mai multor carti catolice scrise in limbi stravechi.
Ronald L COnte Jr a transmis publicului,prin intermediul siteului pe care il modereaza,faptul ca acesta nu a avut vre-o revelatie divina ,toate previziunle sale fiind facute pe baza cunostintelor acumulate de-a lungul a peste 30 de ani de activitate in domeniul literaturii teologice.Ceea ce savantul prevede pentru perioada urmatoare este insa terifiant:Iranul,influentand intregul Orient Mijlociu aflat in suferinta,atrage intreaga lume Araba impotriva Occidentului.Asta pana cand un atentat nuclear asupra New Yorkului declanseaza Razboiul Total.Cititi previzinule in intregime aici aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu